Hvordan Du Kan Tjene Mye Penger Med Din Egen Internett Radio

Hvordan Du Kan Tjene Mye Penger Med Din Egen Internett RadioTakket være nye fremskritt innen teknologi og tilgjengeligheten av nettsteder som Blogtalkradio, og uBroadcast, er det nå enkelt, rimelig og lukrativt å starte og drive din egen nettradio. Jeg kan se for meg mange, mange grunner til hvorfor noen ønsker å starte sin egen nettradio som sin primære hjemme-virksomhet. Men jeg skal gi deg bare 5 nedenfor som jeg er sikker på vil få deg å tenke.

  1. Selv å starte en nettradio på egen hånd kan kreve kostbare materialer som mikrofoner, miksere, hodetelefoner, en stasjon-side på nettet og server plass, det finnes måter du kan eliminere alle disse kostnadene og materialene. Ved å opprette ditt eget online radio show med en tilsvarende plattform, kan du ha din nettradio oppe og gå, og tjene penger i løpet av noen timer helt gratis. 
  2. Når du har ditt eget radio show, vil kjendiser og de rike og berømte ha en tendens til å oppsøke deg! Når du er en leder av ditt eget radio show, vil du kunne invitere alle slags interessante og kjente personer til å være med på showet. Steve Harrison har en publikasjon RTIR (Radio og TV intervju Rapporter) der du kan få registrert ditt nettsted, og han vil sende deg kontaktinformasjon om hvordan du får berømte gjester og forfattere på ditt nettradio show.
  3. Folk kjøper produkter som er godkjent av de berømte og de som kjenner kjente mennesker! Så, se for deg at du har ditt eget radio show på nettet; Du kutter for en kort reklamepause. Musikken fades ut og deretter høres en fantastisk reklame for din nye eBok, din tjeneste, og navnet ditt. Og voila! Så begynner bankkontoen din å vokse. Fordi du kan utnytte kjendisens anbefalinger, har du nå større troverdighet til å selge dine produkter eller tjenester på ditt eget radio show.
  4. Med ditt eget radio show kan du bruke affiliate reklamer for å få firmaer til å sende deg sjekker. Det fungerer slik: Du blir med i et affiliate program og plassere bannerannonser på ditt nettsted hvor radioen kringkastes fra. Bannerne tjener du penger når de blir klikket eller når de selger et produkter. Agentselskap sporer klikkene fra nettstedet ditt ved hjelp av en kode satt i cookies, og du får tilsendt en sjekk for din provisjon på salg. Du kan også fremme affiliate produkter på showet ditt, som gir deg en ekstra måte å markedsføre produktet og øke salget.
  5. De store pengene vil etter hvert komme fra reklame. Nå kan du, som de sier, gjøre regnestykket selv. Hvis du hadde hatt en vanlig radiokanal, kunne det kostet deg flere hundre tusen kroner å finne og utvikle relasjoner med annonsører, og deretter opprette annonser for dem. Men, ved å være på internett, blogging, my-space, og gjennom andre PR-teknikker, kan du få en god mengde lyttere og annonsører som ønsker å oppsøke deg. Og, når du bestemmer deg for å foreslå et samarbeid med selskapet, vil alle lytterne du har fått hjelpe deg imponere din fremtidige annonsør.

Så la oss se på noen tall. Vi antar for eksempel at showet er en time lang. Nå trenger du ikke snakker hele timen, du spiller av musikk, annonser og nyheter inn i mellom hverandre. Det er der pengene kommer inn i bilde. Du kan selge reklametid for noen kroner. En 60 sekunders reklame på ett show på Radio Internett Broadcast Network (RIBN) koster nasjonalt over $1400.

Så la oss si at du bestemmer deg for å selge annonsetid på RIBN (Radio Internett Broadcast Network) for $ 600 per minutt. RIBN setter da inn annonse for deg og du får alt ferdig med liten innsats fra din side annet enn å finne annonsører og snakker på showet. RIBN gir deg 10 minutter for din egen annonsetid på showet. Andre selskaper har andre tilbud, og tar mer betalt for sine show tid på nettet (noen tar betalt så mye som $10,000 per show). Så for å legge sammen dine 10 minutter med din pris per plass er det totalt $6,000 per show! Og sist gang jeg sjekket var det 52 uker i året. 52 ganger $6,000 tilsvarer:

Det er $312,000 i året!

Dermed ser du at, det er faktisk flere hundre tusen grunner til å starte din egen nettradio:-)